GPS services - производството и продажба на GPS

За нас » GPS services – производството и продажба на GPS

За нас

„Джи Пи Ес Сървисиз” е създадена през 2003 година, като основна цел на екипа ни през всичките тези години, е разработването на GPS технологии и внедряването им във Вашия бизнес.
„Джи Пи Ес Сървисиз” е първата фирма в България, която разработи, произведе и изгради Автоматизирана диспечерска система, внедрена по-късно в „ОК Супертранс” АД.
Изцяло мобилната ни система, която ви предлагаме е надеждно решение за контрол и управление във всичките отрасли на транспорта. Нашият web базиран софтуер (Gate Manager) е перфектният начин за наблюдение, контрол и анализ при това не само в реално време, но и в бъдеще!
От 2011г. развиваме ползотворно сътрудничество с Microsoft.
Компанията е сертифицирана по системата за управление на качеството ISO 9001-2015 и Система за Управление на Информационната Сигурност ISO 27001-2013.
„Джи Пи Ес Сървисиз” е компания, в която има експерти от различни области. Инженери по софтуер/хардуер, маркетингови специалисти, търговци, всички работим като едно цяло, за да доставим надеждните решения за всеки един клиент!
Не на последно място, желаем да обърнем Вашето внимание върху устройствата от серията Ауто Трак. Благодарение на широката им функционалност и високо качество, те задоволяват нуждите и на най-специфичният автопарк.
„Джи Пи Ес Сървисиз” е пряк член на БТПП.

 

Декларация за политика по сигурност на информацията 27001:2013

Декларация за политика по качеството 9001:2015

 

        ISO 9001:2015                             ISO 27001:2013